Въвежда... Моля изчакайте...

Популярни Марки

Новини


Доставка и начин на плащане

 Доставките се извършват от куриерска фирма до посочен от Вас адрес или до поискване от офис на куриерската фирма в съответния град.

Заплащането е чрез услугата "наложен платеж" и се извършва в момента на получаване на поръчката на куриера, който ще Ви я достави.

Стойността на доставка, както и наложения платеж са за сметка на клиента.

В зависмост от големината на поръчката /кг/ и вашия адрес разходите по доставката варират от 6 до 8 лв. В някои малки градове и села, където куриерите нямат офиси разходите по доставката могат да бъдат и повече от 8 лв.

 

Срок на доставка

След като Ви потвърдим поръчката ще Ви уведомим и за срока на нейната доставка. Обикновенно това са 2-3 дена или максимум една работна седмица.

 

Приемаме връщане на поръчка в случай, че сте останали разочаровани. Условията са:

- връщане до 14 (четиринадесет) дни след получавнето от куриера.
- разходите за куриера са за сметка на връщащия.
- сумата се възстановява по посочена банкова сметка, по куриер или се подменя върнатия продукт с друг
- запазваме си правото да не уважим връщането, ако изделието не е наше, ако има повреди причинени умишлено, ако изделието е носено, ако връщането е за пореден път или има системна злоупотреба с нашата любезност.

 

Забележка

Условията за поръчка, доставка и плащане съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Поръчката е акт на действие, която потребителят прави свободно по собствен избор и обвързва със силата на договор потребитея и www.all4mebg.com

Плащането на поръчаната стока не е авансово и се приема като задатък с пълен размер на крайната цена на продукта.

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.